خبرنگاران بیش از هزار تن گوشت بوقلمون در گیلان فراوری شد

به گزارش مجله ایرکا، رشت - خبرنگاران - رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان گفت: یک هزار و 50 تن گوشت بوقلمون از ابتدای سال تا کنون در این استان فراوری شده است.

خبرنگاران بیش از هزار تن گوشت بوقلمون در گیلان فراوری شد

مسعود الماسی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار مجله ایرکا با اشاره به جوجه ریزی سه واحد فراوریی پرورش بوقلمون با ظرفیت بیش از 12 هزار قطعه در استان گیلان اضافه نمود: گیلان جزو رتبه های برتر فراوری و پرورش بوقلمون است.

وی با بیان اینکه رتبه اول فراوری بوقلمون مادر متعلق به گیلان است، گفت: این خطه در فراوری بوقلمون نیمچه گوشتی رتبه پنجم، مادر گوشتی رتبه دوم و فراوری بوقلمون گوشتی رتبه چهارم کشوری را دارد.

الماسی خاطر نشان کرد: همچنین 15 واحد فعال فراوری بوقلمون گوشتی به صورت صنعتی با ظرفیت 80 هزار قطعه داریم ضمن آنکه در بخش خانگی و سنتی نیز بالغ بریک میلیون قطعه بوقلمون به صورت بومی در استان فراوری می گردد.

وی تشکیل زنجیره های فراوری بوقلمون را موجب افزایش ارزش اضافه نموده درآمد پرورش دهندگان دانست و اضافه نمود: این زنجیره در گیلان در حال شکل گیری است و تشکیل آن منافع خوبی برای استان به همراه خواهد داشت.

هفت واحد بوقلمون مادر با ظرفیت بیش از 40 هزار قطعه در استان گیلان فعال هستند.

منبع: ایرنا
انتشار: 11 دی 1399 بروزرسانی: 11 دی 1399 گردآورنده: ccirca.ir شناسه مطلب: 696

به "خبرنگاران بیش از هزار تن گوشت بوقلمون در گیلان فراوری شد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "خبرنگاران بیش از هزار تن گوشت بوقلمون در گیلان فراوری شد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید