فوت 77 بیمار کرونایی ، شناسایی 8017 بیمار جدید کووید19 در شبانه روز گذشته
به گزارش مجله ایرکا، سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از شناسایی 8017 بیمار جدید کووید 19 در کشور اطلاع داد و گفت:

به گزارش خبرنگاران، دکتر سیما سادات لاری گفت: از دیروز تا امروز(1 اسفند 1399) و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، 8017 بیمار جدید مبتلا به بیماری کووید 19 در کشور شناسایی شدند که 678 نفر از آنان بستری شدند.
سخنگوی وزارت بهداشت اضافه نمود: مجموع بیماران کروناویروس در کشور به یک میلیون و 588 هزار و 159 نفر رسید.
وی ادامه داد: متاسفانه در طول 24 ساعت گذشته، 77 بیمار کووید19 جان خود را از دست دادند و مجموع جانباختگان این بیماری به 59 هزار و 341 نفر رسید.
لاری اضافه نمود: خوشبختانه تا به امروز یک میلیون و 331 هزار و 162 نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستان ها ترخیص شده اند.
سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ادامه داد: 3669 نفر از مبتلایان به ویروس کرونا در بخش های مراقبت های ویژه بیمارستان ها تحت مراقبت قرار دارند.
وی اضافه نمود: تا به امروز 10 میلیون و 330 هزار و 898 آزمایش تشخیص کووید19 در کشور اجرا شده است.
لاری اضافه نمود: بر اساس آخرین تحلیل ها، در حال حاضر 11 شهرستان در شرایط قرمز، 52 شهرستان در شرایط نارنجی، 217 شهرستان در شرایط زرد و 168 شهرستان در شرایط آبی قرار دارند.
سخنگوی وزارت بهداشت همچنین اعلام نمود: شهرهای آبادان، اهواز، بندر ماهشهر، خرمشهر، دزفول، دشت آزادگان، رامهرمز، شادگان، شوشتر، کارون و هویزه در شرایط قرمز قرار دارند.
منبع: جام جم آنلاین