وعده مدیرعامل باشگاه استقلال و غیبت ادامه دار قایدی
به گزارش مجله ایرکا، به گزارش خبرنگاران، احمد مددی مدیر عامل باشگاه استقلال پیش از آغاز بازی درون تیمی امروز آبی ها، در جمع بازیکنان استقلال گفت: می دانم که همه کوشش خود را برای موفقیت تیم می کنید و بنده و همکارانم هم همه کوشش خود را می کنیم تا در روزهای آینده بتوانیم بخشی از قرارداد شما عزیزان را پرداخت کنیم.

وی اضافه نمود: بنده و هیات مدیره همه جانبه از آقای فکری حمایت می کنیم و مطمئناً با کوشش شما و راهنمایی آقای فکری، تیم دوباره صدرنشین می گردد.
در سرانجام صحبت های احمد مددی با بازیکنان قرار شد تا چند تن از بازیکنان با همراهی وریا غفوری در روزهای آینده در باشگاه استقلال حاضر شوند و درخواست ها و نقطه نظرات خود را با مدیرعامل آبی ها در میان بگذارند.
به گزارش خبرنگاران، تمرین امروز در حالی برگزار گردید که مهدی قایدی برای چندمین روز متوالی با آبی ها تمرین نمی کند.
منبع: خبرگزاری مهر