طرز تهیه خالی شوید خوشمزه و عالی

به گزارش مجله ایرکا، در زبان محلی به این غذا شوید خولی میگویند .پیشنهاد میکنیم یکبار هم که شده این غذا را با انواع برنج ایرانی مثل برنج هاشمی و برنج صدری میل بفرمایید

طرز تهیه خالی شوید خوشمزه و عالی

به گزارش خبرنگاران به نقل از گیلان کشت

مواد لازم :

جوجه محلی یا مرغ 1 عدد
آلوچه خشک 400 گرم
آلو خورشتی 100 گرم
آبغوره1 استکان
شوید تر 1 دسته
شوید خشک 50 گرم
تخم مرغ 4 عدد
نمک و فلفل و زردچوبه وروغن به میزان لازم
رب گوجه در صورت تمایل1 قاشق

طرز تهیه :

جهت تهیه خالی شوید ابتدا از شب قبل آلوچه خشک و آلو خورشتی را در مقداری آب خیس میکنیم .

مرغ را تکه تکه نموده و درون قابلمه مورد نظر با مقداری نمک، فلفل ، زردچوبه و روغن تفت میدهیم .

سپس بعد از اینکه رنگ مرغ تغییر کرد آلوچه خشک و آلو خورشتی خیس خورده را از آب بیرون آورده و به همراه شوید تر ساطوری شده و رب گوجه فرنگی به مواد داخل قابلمه اضافه میکنیم .

توجه داشته باشید که آب آلوهای خیس خورده را نباید دور بریزیم چون در این مرحله به آن احتیاج داریم .

زمانی که مرغ با مواد تفت داده شد و عطر شوید به مرغ گرفته شد آب آلوها را در آن میریزیم تا مرغ بپزد .

تخم مرغ ها را در ظرفی با فلفل و شوید خشک هم میزنیم . زمانی که مرغ پخت ؛ تخم مرغ مخلوط شده را روی سطح خورشت میریزیم و درب قابلمه را کج قرار میدهیم و حرارت را کم میکنیم تا خورشت جا بیوفتد .

نکات طلایی طبخ بهتر خورشت خالی شوید :

اگر فقط شوید تر یا شوید خشک در دسترس داشتید میتوانید در هر دو مرحله از یک مدل شوید بهره ببرید .

ابتدا آلوها را شسته و 2 بار با فاصله نیم ساعت آب آن را تعویض کنید تا کاملا شسته گردد .

منبع: جام جم آنلاین
انتشار: 17 بهمن 1399 بروزرسانی: 17 بهمن 1399 گردآورنده: ccirca.ir شناسه مطلب: 761

به "طرز تهیه خالی شوید خوشمزه و عالی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه خالی شوید خوشمزه و عالی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید