طرز تهیه خالی شوید خوشمزه و عالی
به گزارش مجله ایرکا، در زبان محلی به این غذا شوید خولی میگویند .پیشنهاد میکنیم یکبار هم که شده این غذا را با انواع برنج ایرانی مثل برنج هاشمی و برنج صدری میل بفرمایید

به گزارش خبرنگاران به نقل از گیلان کشت
مواد لازم :
جوجه محلی یا مرغ | 1 عدد |
آلوچه خشک | 400 گرم |
آلو خورشتی | 100 گرم |
آبغوره | 1 استکان |
شوید تر | 1 دسته |
شوید خشک | 50 گرم |
تخم مرغ | 4 عدد |
نمک و فلفل و زردچوبه وروغن | به میزان لازم |
رب گوجه در صورت تمایل | 1 قاشق |
طرز تهیه :
جهت تهیه خالی شوید ابتدا از شب قبل آلوچه خشک و آلو خورشتی را در مقداری آب خیس میکنیم .
مرغ را تکه تکه نموده و درون قابلمه مورد نظر با مقداری نمک، فلفل ، زردچوبه و روغن تفت میدهیم .
سپس بعد از اینکه رنگ مرغ تغییر کرد آلوچه خشک و آلو خورشتی خیس خورده را از آب بیرون آورده و به همراه شوید تر ساطوری شده و رب گوجه فرنگی به مواد داخل قابلمه اضافه میکنیم .
توجه داشته باشید که آب آلوهای خیس خورده را نباید دور بریزیم چون در این مرحله به آن احتیاج داریم .
زمانی که مرغ با مواد تفت داده شد و عطر شوید به مرغ گرفته شد آب آلوها را در آن میریزیم تا مرغ بپزد .
تخم مرغ ها را در ظرفی با فلفل و شوید خشک هم میزنیم . زمانی که مرغ پخت ؛ تخم مرغ مخلوط شده را روی سطح خورشت میریزیم و درب قابلمه را کج قرار میدهیم و حرارت را کم میکنیم تا خورشت جا بیوفتد .
نکات طلایی طبخ بهتر خورشت خالی شوید :
اگر فقط شوید تر یا شوید خشک در دسترس داشتید میتوانید در هر دو مرحله از یک مدل شوید بهره ببرید .
ابتدا آلوها را شسته و 2 بار با فاصله نیم ساعت آب آن را تعویض کنید تا کاملا شسته گردد .
منبع: جام جم آنلاین