ماجرای جالب خانه ویکتوریا مسعود در باغ قیطریه (طراحی داخلی ویلا دوبلکس)

به گزارش مجله ایرکا، عمارت قیطریه به ویکتوریا مسعود می رسد، اما او هم مانند پدرش به فرانسه بسیار علاقه داشت و بیشتر اوقات خود را در نیس فرانسه می گذراند تا در عمارت قیطریه. مادر ویکتوریا مسعود، افتخاراعظم، دختر علی اصغرخان امین السلطان (اتابک اعظم) بود.

ماجرای جالب خانه ویکتوریا مسعود در باغ قیطریه (طراحی داخلی ویلا دوبلکس)

جهت دریافت خدمات طراحی داخلی ویلا دوبلکس با گروه ساختمانی آبان در ارتباط باشید. گروه آبان با سالهای تجربه طراحی معماری و ساخت و مشارکت در پروژه های ساختمانی ویلا و باغ کوچک و بزرگ بهترین انتخاب جهت مشاوره و اجرا میباشد.

حسن حسن زاده| روایت های مختلفی درباره این عمارت وجود دارد. مشهورترین آن تعلق داشتن این خانه به صدراعظم قاجار، امیرکبیر است. اهالی قدیمی و آن ها که با تاریخ و هویت این عمارت آشنا هستند، اما این روایت را تأیید نمی نمایند و این خانه را متعلق به فردی به نام ویکتوریا مسعود می دانند.

پژوهشگران تاریخ و هویت تهران هم معتقدند امیرکبیر هرگز در این عمارت زندگی ننموده است. این روایت ها حکایت از آن دارند که عمارت ویکتوریا قبل از اینکه به ویکتوریا مسعود برسد، مدتی در اختیار میرزا علی اصغر خان امین السلطان، صدر اعظم مظفرالدین شاه بود. زیرا هم به کاخ صاحبقرانیه و هم به کاخ نیاوران نزدیک بود. امین السلطان به دست عباس تبریزی تیر می خورد و کشته می گردد و اینجا آخرین اقامتگاه او به شمار میرود.

عمارت قیطریه به ویکتوریا مسعود می رسد، اما او هم مانند پدرش به فرانسه بسیار علاقه داشت و بیشتر اوقات خود را در نیس فرانسه می گذراند تا در عمارت قیطریه. مادر ویکتوریا مسعود، افتخاراعظم، دختر علی اصغرخان امین السلطان (اتابک اعظم) بود.

از تاریخچه این عمارت که بگذریم معماری آن توجه را جلب می نماید. معماری دورگه ایرانی، فرنگی که هم طبق معماری فرنگی در دل باغ ساخته شده و هم مانند معماری ایرانی درونگراست و اندرونی دارد. این عمارت چهار ایوانی، نمای آجر دارد. مانند همه خانه های آن روزگار شیروانی هم دارد تا آب باران را به وسیله ناودان به داخل باغچه راهنمایی کند و هم فاصله شیروانی و سقف خانه، تابستان ها باعث خنک شدن و زمستان ها سبب گرم شدن خانه گردد. ستون های عمارت با گل فرنگی زینت یافته است.

داخل عمارت هم اندرونی با حوض 8 گوشه و اتاق های دورتادور به چشم می آید که دقیقاً یادآور معماری ایرانی است. از قناتی که از وسط باغ مظهر می یافت همچنان آب زلال و شفاف جاری است. شهرداری این ساختمان را سال 1373 خریداری نموده که با عنوان فرهنگسرای ملل با برنامه های فرهنگی و هنری میزبان شهروندان است.

منبع: همشهری آنلاین

منبع: فرادید
انتشار: 7 دی 1401 بروزرسانی: 7 دی 1401 گردآورنده: ccirca.ir شناسه مطلب: 1519

به "ماجرای جالب خانه ویکتوریا مسعود در باغ قیطریه (طراحی داخلی ویلا دوبلکس)" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "ماجرای جالب خانه ویکتوریا مسعود در باغ قیطریه (طراحی داخلی ویلا دوبلکس)"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید