کتاب پخت غذاهای محلی به وسیله بانوی پاوه ای به چاپ رسید

به گزارش مجله ایرکا، به گزارش خبرنگار خبرنگاران در کرمانشاه، آشپزی، لذت، سلامتی، کتابی متفاوت در زمینه پخت و آشپزی است که در آن علاوه بر نحوه تهیه، بر خواص مواد غذایی و رژیم های سالم غذایی تاکید شده است.

کتاب پخت غذاهای محلی به وسیله بانوی پاوه ای به چاپ رسید

این کتاب که 13فصل دارد، دارای 235 صفحه است و به وسیله انتشارات زاز منتشر شده است.

بیان ساده و روان یکی از مزیت های این کتاب است و تجربیات پخت غذاها به وسیله نویسنده در اختیار مخاطب قرار گرفته است.

این کتاب نخستین تجربه نازاری در عرصه نویسندگی است و بیان کالری مواد، از دیگر ویژگی هایی است که در این اثر بدان پرداخته شده است.

پاوه یکی از 1 4 شهرستان استان کرمانشاه است. تقریبا 75 درصد مردم این شهر به زبان کُردی گویش هورامی تکلم می نمایند و 25 درصد هم به زبان کُردی گویش جافی. گویش هورامی بازمانده از کهن ترین زبان ها و از اصیل ترین گویش های زبان کردی است.

فرهنگ اورامانی که سابقه نویسندگی آن به 800 سال می رسد، فرهنگی بسیار غنی و آنقدر گسترده است که گاه نویسندگان و شاعران پاوه ­ای کتاب­ ها و آثار خود را در سنندج، تهران و حتی اصفهان هم به چاپ می­ رسانند.

منبع: ایبنا - خبرگزاری کتاب ایران
انتشار: 23 مهر 1400 بروزرسانی: 23 مهر 1400 گردآورنده: ccirca.ir شناسه مطلب: 1165

به "کتاب پخت غذاهای محلی به وسیله بانوی پاوه ای به چاپ رسید" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "کتاب پخت غذاهای محلی به وسیله بانوی پاوه ای به چاپ رسید"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید