طراحی ویلای مدرن دوبلکس: برگزاری کارگاه آموزش باغ رزهای زبان فارسی و خوشنویسی در فرانسه
به گزارش مجله ایرکا، به گزارش خبرنگاران ، به نقل از روابط عمومی بنیاد سعدی، کارگاه آموزش زبان فارسی و خوشنویسی با اسم باغ رزهای زبان فارسی و خوشنویسی در چهارچوب جشنواره هفته فرهنگ های خارجی پاریس در محل رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در فرانسه برگزار گردید. این کارگاه با مشارکت رمضانعلی واشقانی، استاد خوشنویسی و شایسته شیرازی و محمدی، استادان زبان فارسی دایر بوده است.
جهت دریافت خدمات طراحی ویلای مدرن دوبلکس با گروه ساختمانی آبان در ارتباط باشید. گروه آبان با سالهای تجربه طراحی معماری و ساخت و مشارکت در پروژه های ساختمانی ویلا و باغ کوچک و بزرگ بهترین انتخاب جهت مشاوره و اجرا میباشد.
در بخش اصلی کارگاه باغ رزهای زبان فارسی و خوشنویسی مراجعان و مخاطبان فرانسوی زبان و بعلاوه سایر علاقه مندان فرهنگ، ادب و هنر ایرانی و اسلامی، ضمن آشنایی با کلاس های آموزش زبان فارسی و کلاس خوشنویسی نستعلیق، از امکان گفت وگوی مستقیم با استادان حاضر در کارگاه بهره مند شده و سوالات خود را بطور مستقیم طرح کردند.
استادان زبان فارسی نمایندگی فرهنگی ایران در فرانسه با معرفی زبان فارسی، متدها و روش های آموزشی به علاقه مندان، آن ها را به مشارکت در کلاس های دوره ای آموزش زبان و ادبیات فارسی ترغیب کردند.
از نکات خوب کارگاه آموزش زبان فارسی، حضور فرانسویان علاقه مند به ادبیات و شعر بوده که بیانگر ظرفیت های قابل توجه برای استمرار فعالیت های ادبی در نمایندگی فرهنگی است. با پیشنهاد بسیاری از آن ها، رایزنی فرهنگی ایران در فرانسه توسعه کارگاه های ادبی کوتاه مدت در حوزه ادبیات فارسی را در دست آنالیز دارد.
در بخش دیگر کارگاه، رمضانعلی واشقانی، مدرس خوشنویسی، به معرفی هنر اصیل خوشنویسی ایرانی، به خصوص خط نستعلیق، پرداخت. وی با تأکید بر گفتمان مشترک فرهنگی و هنری میان زبان و ادبیات فارسی با خوشنویسی و یا حتی هنرهای تجسمی همانند تذهیب، بازدیدکنندگان را با زوایایی از فرهنگ گسترده ایران آشنا می ساخت.
در این میان، تعدادی از آثار واشقانی در معرض دید علاقه مندان قرار داده شده بود. علاوه بر آن، واشقانی فراهانی، نام علاقه مندان هنر خشنویسی فارسی را با خط نستعلیق نوشته و به آن ها هدیه می داد.
در بخش جنبی دیگر کارگاه، تعدادی کتاب داستان و رمان به زبان فارسی ساده در اختیار مراجعین فرانسوی به زبان و ادبیات فارسی نهاده شد.
منبع: ایبنا - خبرگزاری کتاب ایران