طرز تهیه سمبوسه سیب زمینی به سبک جنوبی
به گزارش مجله ایرکا، برای سمبوسه از نان لواش نازک نرم و تازه بهره ببرید تا موقع برش و شکل دادن دچار مشکل نشوید.
سمبوسه یکی از فست فود های خوشمزه و پرطرفدار است که اصالت آن به جنوب ایران باز می گردد. سمبوسه ترکیبی از مواد میانی مختلف که به عنوان مغزی داخل نان نازک است که به شکل مثلثی پیچیده می گردد.
سمبوسه انواع مختلفی دارد که داخل آن با مواد گوشتی یا سبزیجاتی پر شده و در کنار سس های مختلف سرو می گردد. در بخش آشپزی از وب سایت سلام جهان قصد داریم تا طرز تهیه سمبوسه اهوازی را به شما آموزش دهیم.
مواد لازم برای سمبوسه
سیب زمینی 3 عدد
پیاز 1 عدد
جعفری ساطوری شده 100
لواشبه مقدار لازم نان
نمک، فلفل، زرد چوبه به مقدار لازم
روغن به مقدار لازم
دستور پخت سمبوسه
ابتدا سیب زمینی ها را داخل آب و نمک می پزیم. بعد از اینکه پخته شد، پوست آن ها را جدا نموده و خوب له می کنیم.
مرحله دوم: آماده سازی پیاز
پیاز را پوست کنده و داخل روغن خوب تفت می دهیم تا طلایی گردد و در نهایت به آن نمک، فلفل و زرد چوبه می افزاییم.
مرحله سوم: افزودن سیب زمینی
حالا سیب زمینی آماده شده را هم به پیاز داغ افزوده و تفت کوچکی می دهیم.
مرحله چهارم: افزودن جعفری
حالا مواد را از روی حرارت برداشته وجعفری را می افزاییم و خوب مخلوط می کنیم.
مرحله پنجم: پیچیدن سمبوسه
حالا نان لواش را به شکل نوار های باریکی برش داده و یک سمت نان 1 قاشق مواد سمبوسه ریخته و نان را به شکل مثلثی تا می کنیم تا انتهای نان.
مرحله ششم: سرخ کردن سمبوسه
داخل تابه مناسبی را روغن ریخته و اجازه می دهیم تا کاملا گرم گردد حالا سمبوسه ها را داخل تابه چیده و هر دو سمت آن را تا زمانی که طلایی گردد سرخ می کنیم.
مرحله آخر: سرو سمبوسه
حالا سمبوسه های آماده شده داخل ظرف زیبایی چیده و با انواع سس ها نوش جان کنید.
نکات و فوت و فن تهیه سمبوسه اهوازی (جنوبی)
برای سمبوسه از نان لواش نازک نرم و تازه بهره ببرید تا موقع برش و شکل دادن دچار مشکل نشوید.
اگر نان لواش در دسترس ندارید از خمیر یوفکا هم می توانید بهره ببرید.
بعد از سرخ شدن سمبوسه ها را روی دستمال روغن گیر گذاشته تا روغن اضافی آن خارج شده و خیلی چرب نباشد.
منبع: فرادید