گران ترین غذای تهران فقط 60 دلار

به گزارش مجله ایرکا، گردشگران خارجی می توانند به ایران بیایند، در منو یکی از لوکس ترین رستوران ها روی گران ترین گزینه انگشت بگذارند و برای سیر کردن شش نفر آدم گرسنه تنها حدود 60 دلار هزینه بپردازند. این عدد به پول ما می گردد حدود یک میلیون و 600 هزار تومان. آنالیز منو رستوران های تهران نشان می دهد با نصف این پول می توان در جایی مثل رستوران جنارو بشقاب گریل دونفره سفارش داد یا فاکتور یک پرس خوراک لابستر در رستوران شاندیز گالریا را با قیمت 700 هزار تومان پرداخت کرد. چلوکباب های سلطانی در رستوران های نائب و هانی با قیمت تقریبا 300 هزار تومانی جزو غذا های گرانقیمت در رستوران های تهران خواهد بود. ماهی سفید رستوران گیلانه را هم گوشه فکر تان داشته باشید تا به موقع سراغش برویم. فعلا سری به منو رستوران های معروف تهران می زنیم تا بیینم اوضاع از چه قرار است. توصیه می کنیم این گزارش را با شکم خالی نخوانید.

گران ترین غذای تهران فقط 60 دلار

رستوران لئون؛ 455 هزار تومان

به گزارش خبرنگاران، مجموعه رستوران های لئون جزو رستوران های لوکس تهران به حساب می آیند هرچند ممکن است در حال حاضر زرق و برق گذشته را نداشته باشند. در رستوران لئون علاوه بر صبحانه، می تانید پاستا، پیتزا، برگر، ساندویچ، سوپ، سالاد و انواع استیک و غذای دریایی سفارش دهید، اما قبل از هر اقدامی بهتر است بدانید یک پرس فیله استیک شامل 200 گرم فیله گوشت گریل شده، 120 گرم پوره سیب زمینی، 80 گرم سبزیجات بخارپز و... در رستوران لئون 455 هزار تومان است. سالاد سزار رستوران لئون را هم 143 هزار تومان می فروشند. این سالاد سامل 120 گرم کاهو، دو عدد فیله مرغ گریل، پنیر پارمسان و... می گردد. مقرون به صرفه ترین غذا هایی که در منوی رستوران لئون پیدا می کنید پیتزا مارگریتا یا همان پیتزا سبزیجات خودمان است با قیمت 100 هزار تومان.

صبحانه ایرانی سفارش دادن در رستوران لئون 111 هزار تومان تمام می گردد و مثلا اگر پنکیک سه تکه سفارش دهید که رویش 140 گرم میوه، به اضافه خانه و سس شکلات ریخته اند، باید 143 هزار تومان بپردازید. قیمت پاستا آلفردو در رستوران لئون 182 هزار تومان است. لازانیا گوشت را 182 هزار تومان می فروشند. برگر مخصوص لئون شامل 180 گرم گوشت راسته گوساله چرخ شده، پنیر ورقه ای گودا، گوجه فرنگی، کاهو، مایونز، خیارشور و 200 گرم سیب زمینی سرخ شده است و برای آن باید 150 هزار تومان پرداخت کنید. گران ترین غذا در لئون بشقاب سالمون گریل شامل 150 گرم ماهی همراه با پوره سیب زمینی است به قیمت 715 هزار تومان.

شاندیز گالریا؛ 680 هزار تومان

قیمت یک پرس خوراک کباب لقمه که از یک سیخ 350 گرمی گوشت به اضافه دورچین تشکیل شده، به 250 هزار تومان می رسد. آن هایی که خوراک کباب شیشلیک سفارش می دهند برای سیخ 400 گرمی 350 هزار تومان پول پرداخت می نمایند. خوراک ماهیچه مخصوص با قیمت 350 هزار تومان، خوراک جوجه کباب بدون استخوان با قیمت 215 هزار تومان و خوراک گردن مخصوص با قیمت 345 هزار تومان دیگر غذا های محبوب رستوران شاندیز گالریا به حساب می آیند.

رستوران شاندیز گالریا، قیمت پتیزا مخصوص خود را 205 هزار تومان مشخص نموده است و برای پیتزای سبزیجات باید 170 هزار تومان پرداخت کنید. برای یک پرس برنج ساده در رستوران ساندیز گالریا باید 80 هزار تومان هزینه بدهید. آن ها بعلاوه انواع غذا های دریایی را در منوی خود جا داده اند. برای خوراک لابستر شامل 600 گرم خرچنگ به اضافه دورچین و 100 گرم نودل باید 680 هزار تومان پرداخت کنید. این گران ترین غذای موجود در منو رستوران شاندیز گالریا است، در عوض قیمت خوراک 220 گرمی ماهی سالمون با 150 گرم پوره سیب زمینی و دورچین سبزیجات به 405 هزار تومان می رسد. هواداران میگو، چه به صورت گریل و چه به صورت سوخاری باید همین اندازه پول را برای خوردن حدود 200 گرم میگو در رستوران شاندیز گالریا هزینه نمایند. قیمت استیک 240 گرمی شاندیز گالریا 400 هزار تومان است. پاستا را حدود 200 هزار تومان می فروشند و برای برگر مخصوص و چیز برگر باید حدود 200 هزار تومان پول بدهید. اگر هدف هنوز مقایسه کردن قیمت هاست باید به سالاد سزار اشاره کنیم که در شاندیز گالریا با 200 گرم فیله سوخاری، کاهو، گوجه گیلاسی، پنیر پارمزان و... عرضه می گردد و در منو آمده برای دو تا سه نفر مناسب است. قیمت سالاد سزار در رستوران شاندیز گالریا 170 هزار تومان خواهد بود.

رستوران گیلانه؛ 250 هزار تومان

جوجه ترش و کباب ترش محبوب ترین غذا های موجود در منوی رستوران گیلانه هستند. برای اولی باید 130 هزار تومان و برای دومی باید 215 هزار تومان پرداخت کنید. قیمت یک پرس کباب کوبیده مخصوص در رستوران گیلانه 75 هزار تومان است و قیمت یک پرس کباب چنجه شامل سیخ 300 گرمی گوشت بره مزه دار شده و دورچین را 215 هزار تومان مشخص نموده اند. به طور طبیعی بخشی از مشتریان برای غذا های محلی به گیلانه راهی این رستوران می شوند و در منو با خوراک مرغ لونگی 215 هزار تومانی، خوراک گردن (با وزن 450 گرم) 220 هزار تومانی، خورشت فسنجان 94 هزار تومانی، خورشت مرغ ترس 93 هزار تومانی، نرغ ناردون 89 هزار تومانی، خورشت شیش انداز 80 هزار تومانی، خورشت باقالاقاتق 68 هزار تومانی و خورشت ترش واش 92 هزار تومانی روبرو می شوند.

گران ترین غذا در منو رستوران گیلانه ماهی سفید با وزن 550 گرم است که برای آن باید 250 هزار تومان پرداخت کنید. یک پرس ماهی سوف در رستوران گیلانه 200 هزار تومان و یک پرس ماهی قزل آلا حدود 120 هزار تومان فروخته می گردد.

جنارو؛ 725 هزار تومان

بشقاب گریل رستوران جنارو شامل تکه های فیله گوساله، فیله ماهی سالمون و سینه مرغ به اضافه سبزیجات طعم دار شده است و با قیمت 725 هزار تومان به فروش می رسد. البته باید این نکته را در نظر بگیریم که آن را باید دونفره سفارش داد. مشتریان رستوران جنارو برای بشقاب ریبز شامل 500 گرن راسته گوسلاه به همراه دنده و مخلفات 385 هزار تومان و برای استیک با سس فیفل 315 هزار تومان پرداخت می نمایند. بعلاوه اگر شاتو بریان سفارش داده باشند، یک فاکتور 355 هزار تومان دریافت خواهند کرد. در عوض قیمت استیک مرغ 175 هزارتومان است. پتیزا جنارو، پاستا پانا و پتیزا بیکن هم دیگر غذا های محبوب این رستوران هستند و همگی تقریبا هم قیمت استیک مرغ فروخته می شوند. برای مقایسه هم سالاد سزار را دارید که از انواع کاهو، سس سزار و مرغ گریل تشکیل شده و قیمت آن به 155 هزار تومان می رسد. رستوران جنارو پیتزا های گیاهی خود را 140 هزار تومان می فروشد و برای خوردن یک پرس لازانیا گوشت باید 190 هزار تومان بپردازید.

رستوران نایب؛ 289 هزار تومان

محبوب ترین غذا ها در رستوران نایب چلو جوجه کباب، خوراک جوجه کباب و چلو کباب برگ و کوبیده هستند. رستوران نایب، چلو جوجه کباب را در مدل 350 گرمی با قیمت 192 هزار تومان و نام ممتاز سرو می نمایند و برای چلو چوجه کباب مخصوص با وزن 250 گرم، 125 هزار تومان دریافت می نماید. قیمت خوراک جوجه کباب ممتاز و مخصوص نایب به ترتیب 155 هزار تومان و 88 هازر تومان است. خوراک کباب کوبیده نایب شامل دو سیخ به وزن 240 گرم می شوند و قیمت آن به 90 هزار تومان می رسد. برای چلوکباب برگ ممتاز با وزن 330 گرم باید 269 هزار تومان و برای جلوکباب برگ مجلسی با وزن 240 گرم، باید 229 هزار تومان پرداخت کنید.

گران ترین غذا های موجود در منو رستوران نایب چلوکباب سلطانی است. این غذا از یک سیخ کباب برگ با وزن 240 گرم، یک سیخ کباب کوبیده گوسفندی با وزن 220 گرم و 400 گرم برنج ایرانی تشکیل شده و برای آن فاکتور 289 هزار تومانی صادر می نمایند.

رستوران هانی؛ 294 هزار تومان

گران ترین غذا در منو رستوران هانی 294 هزار تومان قیمت دارد. این پول را مشتریان برای یک پرس چلوکباب سلطانی شامل یک سیخ کباب لقمه گوسفندی، یک سیخ کباب برگ و برنج پرداخت می نمایند. در همین رستوران یک پرس عدس پلو با ماهیچه 253 هزار تومان و یک پرس عدس پلو با گوشت برده 224 هزار تومان فروخته می گردد. سبزی پلو با گوشت بره رستوران هانی 219 هزار تومان است و باقالی پلو با ماهیچه را باید 248 هزار تومان خریداری کنید. قیمت شیرین پلو با ماهیچه به 261 هزار تومان می رسد. آلبالو پلو با ماهیچه را با همین رقم فاکتور می نمایند.

رستوران هانی قیمت چلوکباب وزیر را 203 هزار تومان و چلوکباب برگ را 215 هزار تومان می فروشد. برای خوراک زبان باید 120 هزار تومان و برای خوراک میگو باید 205 هزار تومان پرداخت کنید. خورشت قرمه سبزی هانی 118 هزار تومان و خورشت قیمه هانی 108 هزار تومان قیمت دارند.

رستوران ارکیده؛ یک میلیون و 316 هزار تومان

سینی ممتاز کباب رستوران ارکیده، یک میلیون و 316 هزار تومان قیمت دارد و برای سیر کردن شش نفر آدم گرسنه مناسب به نظر می رسد. این سینی از یک سیخ 450 گرمی کباب شیشلیک راسته، یک سیخ کباب کوبیده 150 گرمی، یک سیخ جوجه با استخوان 700 گرمی، یک سیخ کباب برگ 240 گرمی، کباب بختیاری 300 گرمی و کباب ران مرغ 400 گرمی و کلی گوجه فرنگی کبابی تشکیل شده است. نباید فراموش کنید برای این جمعیت باید چلو هم سفارش دهیم که هر پرس آن 45 هزار تومان است. یک سینی مخصوص چهار نفره هم در منو با قیمت 800 هزار تومان وجود دارد.

رستوران ارکیده خوراک ماهی قز ل آلا را حدود 200 هزار تومان می فروشد. برای جوجه چینی 140 هزار تومان و برای خوراک کباب سلطانی 300 هزار تومان دریافت می نماید. یک پرس خوراک ماهیچه گوسفندی یا گردن به پای مشتری 250 هزار تومان تمام می گردد و آن هایی که خوراک کباب چنجه گوسفندی سفارش می دهند 270 هزار تومان پرداخت می نمایند. وزن این غذا 340 گرم خواهد بود و شاید برخی ها ترجیح بدهند آن را دو نفره و با دو تا پلو سفارش دهند. با احتساب نوشابه و یک سالاد این وعده غذایی در رستوران ارکیده حدود 360 هزار تومان هزینه خواهد داشت. وزن سالاد سزار رستوران ارکیده به 550 گرم می رسد و در آن علاوه بر کاهو، فیله مرغ مزه دار شده و پنیر پارمزان، زیتون و گوجه گیلاسی هم استفاده شده است. زمان دریافت فاکتور برای آن باید 127 هزار تومان بپردازید.

مقایسه قیمت غذا در رستوران های معروف تهران

رستورانقیمت سالاد سزارگران ترین گزینه منو
لئون143 هزار تومان715 هزار تومان/ سالمون گریل
شاندیز گالریا170 هزار تومان680 هزار تومان/ خوراک لابستر
رستوران گیلانه -250 هزار تومان/ ماهی سفید
جنارو155 هزار تومان725 هزار تومان/ بشقاب گریل دونفره
رستوران نایب-289 هزار تومان/ چلوکباب سلطانی
رستوران هانی-294 هزار تومان/ چلوکباب سلطانی
رستوران ارکیده127 هزار تومانیک میلیون و 316 هزار تومان/ سینی کباب شش نفره
منبع: فرارو
انتشار: 2 تیر 1401 بروزرسانی: 2 تیر 1401 گردآورنده: ccirca.ir شناسه مطلب: 1410

به "گران ترین غذای تهران فقط 60 دلار" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "گران ترین غذای تهران فقط 60 دلار"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید