تا حالا امتحان نموده اید اگر همه جانواران دریا را با هم سرخ کنید، چه می گردد؟
به گزارش مجله ایرکا، غذای دریایی فقط ماهی سرخ شده و کباب شده نیست، باید کمی ذوق داشته باشید و از ترکیب چند جانور دریایی غذای خوشمزه ای درست کنید.
پیشنهاد ما سالاد دریایی است که در آن از همه جور رونده اقیانوس و دریا استفاده می گردد.
سالاد دریایی
میگوی درشت را با چاقو باز کنید. ماهی سرخو و اوزون برون را نیز فیله کنید و به قطعات مستطیل شکل باریک برش بزنید. ماهی کالاماری را هم به شکل حلقه های باریک ببرید. برای از بین رفتن بوی زهم و مزه دار کردن این پروتئین های دریایی آنها را در مخلوط روغن زیتون، پوست لیمو و آبلیمو به مدت نیم تا یک ساعت بخوابانید. تا مواد ما آماده شوند، بروید سراغ تهیه سس مخصوص این سالاد.
پس از درست کردن سس، پروتئین های مزه دار را به خوبی تفت بدهید. اندازه کمی نمک و اگر دوست داشتید می توانید اندازهی سیر ریز شده هم به آن اضافه کنید. اکنون زمان لذت نقاشی است. تا می توانید در چیدمان ذوق و سلیقه به خرج دهید. هرچند این اثر هنری مدت زمان کمی در خدمتتان است!
کاهوها را برش دهید و سس مخصوص را رویشان بریزید. تکه های گوجه فرنگی، اندازهی پوست لیموی رنده شده و کیپرز (مریم گلی) با مزه ترش و شورش کامل کننده طعم این سالاد رویایی دریایی هستند.
مواد لازم
3 عدد شاه میگو
ماهی سرخو
100 گرم ماهی اوزون برون
50 گرم ماهی کالاماری
100 گرم کاهو فرنگی
یک عدد گوجه فرنگی میانه
10 عدد زیتون سیاه
10 شاخه پیازچه
تعدادی کیپرز (مریم گلی)
کمی روغن زیتون
به اندازه لازم آبلیمو
چند رشته پوست لیمو
سُـس سبز
تمام مواد را داخل مخلوط کن بریزید و کاملا با هم مخلوط کنید. مزه این سس را می توانید با توجه به ذائقه تان با استفاده از سرکه سیب و آبلیمو تنظیم کنید.
مواد لازم سس:
50 گرم روغن زیتون
50 گرم سبزیجات معطر
یک ق س سرکه سیب
اندازهی نمک و فلفل
یک ق س آبلیمو
از کجا بخریم؟
ماهی کالاماری را می توانید از بازار بهجت آباد در خیابان کریمخان خیابان آبان خریداری کنید.
منبع: همشهری آنلاین