طرز تهیه اسپاگتی با تن ماهی در 40 دقیقه به سبک سیسیلی

به گزارش مجله ایرکا، اسپاگتی با تن ماهی یکی از است. با اندکی خلاقیت می توانید ماکارونی با کنسرو تن ماهی را با سبزیجات و افزودنی های مورد علاقه تان ترکیب نموده و غذای تازه ای را سرو کنید. با ما در این مقاله از در همراه باشید تا طرز تهیه اسپاگتی با تن ماهی و نکات خوشمزه شدن ماکارونی با کنسرو ماهی را به شما آموزش بدهیم.

طرز تهیه اسپاگتی با تن ماهی در 40 دقیقه به سبک سیسیلی

مواد لازم برای تهیه اسپاگتی با تن ماهی (برای 4 نفر)

مواد اولیهاندازه مورد احتیاج
اسپاگتی500 گرم
گوجه فرنگی3 عدد بزرگ
کنسرو تن ماهی2 عدد
پیاز (برای پیاز داغ)1 عدد میانه
پنیر پیتزا100 گرم
پنیر پارمسان2 قاشق غذاخوری
فلفل سیاه، نمک، پودر سیر، زردچوبه و پودر فلفل پاپریکابه اندازه لازم
روغن سرخ کردنیبه اندازه کافی
زیره و پودر آویشنبه اندازه دلخواه
رب گوجه فرنگی2 تا 3 قاشق غذاخوری

مدت زمان لازم برای آماده سازی مواد: 30 دقیقه

مدت زمان لازم برای پخت اسپاگتی با تن ماهی: 10 دقیقه

جشنواره زمستانه جایزه باران

در جشنواره جایزه باران ، با خرید هر 300 هزار تومان از کل فاکتور و خرید هر 100 هزار تومان از برندهای حامی جشنواره، 1 امتیاز کسب نموده و در قرعه کشی روزانه، یک دستگاه پژو 207 شرکت داده خواهید شد. این جشنواره از 1 دی ماه به مدت 3 ماه (30 اسفندماه) برگزار خواهد شد. قرعه کشی هر روز، بر اساس خرید روز قبل، انجام می گردد و لایو قرعه کشی، هر روز ساعت 17 از اینستاگرام (okcs.ir@) پخش خواهد شد.

برندهای حامی جشنواره:

دلستر، نوین زعفران، فامیلا، ساحل کنار، کلییر، لوکس، داو، پریل، پرسیل، شاوما، تاژ، هراز، شف هو، مای لیدی، رعنا، بهروز، مزمز، نستله، عقاب، نادی، دنت، رامک، باراکا، اوه.

مراحل طرز تهیه اسپاگتی با تن ماهی

مراحل طرز تهیه اسپاگتی با تن ماهی را مرحله به مرحله دنبال کنید تا از در این ماکارونی خوشمزه لذت ببرید.

مرحله اول: آب را جوش بیاورید

در اولین مرحله از طرز تهیه اسپاگتی با تن ماهی، ضروری است قابلمه مناسبی را پر از آب کنید و پس از افزودن اندازهی نمک روی حرارت بالا قرار دهید. توجه داشته باشید، ابعاد قابلمه و اندازه آب باید با حجم ماکارونی تناسب داشته باشد. در غیر این صورت، اسپاگتی ها به هم می چسبند و شفته می شوند. صبر کنید محلول آب و نمک بجوشد.

برای خرید نمک می توانید به صورت و اینترنتی به وسیله فروشگاه های اقدام کنید.

مرحله دوم: کنسرو تن ماهی را بجوشانید

در این فاصله ضروری است کنسروهای ماهی تن را هم بجوشانید. بنابراین، قوطی ها را پیش از باز کردن داخل قابلمه مناسبی قرار دهید و سطح آن ها را با آب بپوشانید. سپس، قابلمه حاوی آب و قوطی های کنسرو را روی حرارت ملایم بگذارید و اجازه بدهید حدود 20 دقیقه بجوشد. با انجام این کار از سلامت تن ماهی اطمینان خواهید یافت.

برای خرید کنسرو تن ماهی می توانید به صورت حضوری و اینترنتی به وسیله فروشگاه های اقدام کنید.

مرحله سوم: گوجه فرنگی را رنده یا پوره کنید

در فاصله جوشیدن تن ماهی در آب و جوش آمدن آب لازم برای اسپاگتی، باید گوجه فرنگی ها را به دقت بشویید و پوست شان را بگیرید. سپس، آن ها را به صورت ریز رنده کنید و کنار بگذارید. می توانید با استفاده از غذاساز یا میکسر گوجه فرنگی ها را پوره کنید.

مرحله چهارم: پیاز داغ را آماده کنید

برای آماده کردن پیاز داغ () کافی است آن را بشویید و پوست بگیرید. با استفاده از یک چاقوی تیز پیاز را به صورت نگینی خرد کنید. پس از آن، اندازهی روغن را در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا داغ گردد.

پیازهای نگینی را در روغن بریزید و اجازه بدهید سبک و طلایی شوند. بعد از سبک شدن پیاز اندازهی زردچوبه هم به آن اضافه کنید تا رنگ، طعم و عطر بهتری پیدا کند.

برای خرید روغن سرخ کردنی، پیاز داغ آماده و زردچوبه می توانید به صورت حضوری و اینترنتی به وسیله فروشگاه های اقدام کنید.

مرحله پنجم: پوره گوجه فرنگی را اضافه کنید

حالا که پیازها کاملا سبک، طلایی و خوش عطر و طعم شده اند می توانید گوجه فرنگی رنده شده را هم به تابه اضافه کنید. پیش از انجام این کار حتما شعله را کم کنید و گوجه فرنگی را به آرامی در تابه بریزید. این ترکیب را به خوبی و به طور مداوم هم بزنید تا آب اضافی آن بخار گردد.

در نهایت، 2 تا 3 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی را هم به مواد داخل تابه افزوده و خوب هم بزنید تا سرخ شده و بوی خامی رب گرفته گردد. صبر کنید تا رب و گوجه سرخ شده و به روغن بیفتند.

برای خرید رب گوجه فرنگی می توانید به صورت حضوری و اینترنتی به وسیله فروشگاه های اقدام کنید.

مرحله ششم: اسپاگتی ها را بجوشانید

بعد از جوش آمدن آب و نمک، در این مرحله از طرز تهیه اسپاگتی با تن ماهی وقت آن است که ماکارونی رشته ای را همراه با اندازهی روغن به قابلمه اضافه کنید و اجازه بدهید برای مدتی بجوشد و کاملا مغز پخت گردد.

برای خرید اسپاگتی می توانید به صورت حضوری و اینترنتی به وسیله فروشگاه های اقدام کنید.

مرحله هفتم: تن ماهی را به تابه اضافه کنید

پس باز کردن درب قوطی ها و اطمینان از سلامت تن ماهی می توانید محتویات آن را داخل تابه بریزید. مخلوط پیاز داغ، پوره گوجه فرنگی و تن ماهی را هم بزنید. سپس، اندازهی نمک، پودر پاپریکا، پودر سیر و فلفل سیاه و در صورت دلخواه اندازهی زیره و آویشن را به محتویات تابه اضافه نموده و این مواد را به خوبی با هم ترکیب کنید و صبر کنید تا مایه سس ماکارونی با تن ماهی جا بیفتند.

برای خرید پودر پاپریکا، پودر سیر، زیره، آویشن و فلفل سیاه می توانید به صورت حضوری و اینترنتی به وسیله فروشگاه های اقدام کنید.

مرحله هشتم: اسپاگتی را آبکش کنید

در این قسمت از طرز تهیه اسپاگتی با تن ماهی دیگر زمان آن است که مغزپخت شدن ماکارونی در حال جوش را آنالیز کنید. برای این منظور، پیشنهاد می کنیم با یاری کفگیر یکی از ماکارونی ها را از آب جوش خارج کنید. پس از اطمینان از خنک بودن، آن را میان انگشتان تان فشار دهید یا در دهان بگذارید؛ اگر به نظرتان ماکارونی پخته بود می توانید آن را آبکش کنید.

قبل از انجام این کار، حتما به مقدار یک لیوان دسته دار فرانسوی از آب ماکارونی را بردارید و کنار بگذارید. مطمئن باشید بعدا به کارتان می آید! سپس، اسپاگتی را داخل آبکش بریزید و حتما آن را زیر آب سرد بگیرید تا نشاسته اضافی خودش را آزاد کند. سپس، آبکش حاوی ماکارونی را در گوشه ای قرار دهید و چند دقیقه صبر کنید تا آبش کاملا خارج گردد.

مرحله نهم: آب ماکارونی را به سس اسپاگتی اضافه کنید

امیدواریم تا این جا مراحل طرز تهیه ماکارونی با تن ماهی را بدون مشکل دنبال نموده باشید. در این مرحله، پیشنهاد می کنیم یک لیوان از آب ماکارونی که کنار گذاشته بودید را به محتویات تابه اضافه کنید و اجازه بدهید مواد سس ماکارونی برای 1 الی 2 دقیقه بجوشند و کاملا با هم ترکیب شوند و سس غلیظ گردد.

مرحله دهم: اسپاگتی آبکش را به سس اضافه کنید

در نهایت، ضروری است ماکارونی های مغزپخت شده را هم داخل تابه حاوی سس اسپاگتی بریزید و با استفاده از ابزار مناسب، این ترکیب را به خوبی زیر و رو کنید تا اسپاگتی ها کاملا به محتویات سس ماکارونی با تن ماهی آغشته شوند.

مرحله یازدهم: پنیر پیتزا را اضافه کنید

اکنون وقت آن است که پنیر موزارلا یا پنیر پیتزا را به تابه حاوی اسپاگتی با تن ماهی اضافه کنید. درب تابه را ببندید، حرارت را کم کنید و حدود 10 دقیقه منتظر بمانید تا پنیر آب گردد و به خورد باقی مواد اسپاگتی برود.

برای خرید انواع پنیر پخت و پز از جمله پنیر موزارلا و پنیر پیتزا می توانید به صورت حضوری و اینترنتی به وسیله فروشگاه های اقدام کنید.

مرحله آخر: اسپاگتی با تن ماهی را سرو کنید

پس از آماده شدن اسپاگتی با تن ماهی نوبت به سرو آن می رسد. برای این منظور، ماکارونی آغشته به مواد را داخل ظرف مناسبی بریزید و اندازهی پودر پنیر پارمسان را به آن اضافه کنید. سپس، روی اسپاگتی و اطراف ظرف را با جعفری ساطوری شده، دانه های زیتون یا برش های لیموی تازه تزیین کنید.

برای خرید پنیر پارمسان و زیتون می توانید به صورت حضوری و اینترنتی به وسیله فروشگاه های اقدام کنید.

بیشتر بخوانید:

نکات مهم در طرز تهیه اسپاگتی با تن ماهی

  • در صورت تمایل، می توانید اندازهی پودر آویشن و زیره را هم به مواد سس اسپاگتی با تن ماهی اضافه کنید.
  • بسته به ذائقه، می توانید از اضافه کردن پنیر موزارلا یا پنیر پیتزا خودداری کنید و اسپاگتی با تن ماهی را بدون پنیر میل کنید.
  • در صورت تمایل، می توانید پنیر کوزه یا حتی پنیر فتا را جایگزین پنیر پارمسان کنید.
  • در صورت تمایل، به جای پودر سیر می توانید از چند حبه سیر تازه و رنده شده بهره ببرید.
  • بسته به ذائقه، می توانید این غذا را بدون پوره گوجه فرنگی و رب گوجه فرنگی درست کنید. در عوض، می توانید اندازهی نخود سبز، ذرت، هویج و سس سفید را جایگزین کنید.
  • مراحل طرز تهیه ماکارونی با تن ماهی و سویا عینا مانند دستور بالاست. با این تفاوت که اندازهی سویا را هم باید به سس اسپاگتی اضافه کنید. برای این منظور، به مقدار یک لیوان دسته دار فرانسوی سویای خشک را ابتدا با آب جوش به خوبی شست وشو دهید. سپس، آن را برای چند دقیقه بجوشانید. در نهایت، آب اضافی قابلمه را خالی نموده و سویای شسته شده و جوشیده را به ترکیب تن ماهی، پوره گوجه فرنگی و باقی مواد اضافه کنید تا همراه سایر مواد سرخ گردد.
  • طرز تهیه پاستا با تن ماهی هم مرسوم است. برای مطالعه طرز تهیه آن روی لینک مطلب کلیک کنید.
  • تن ماهی را در خانه هم می توانید به سادگی درست کنید. طرز تهیه تن ماهی خوشمزه را بلد هستید؟ روی لینک مطلب آن کلیک کنید و روش تهیه رو بخوانید.
  • طرز تهیه سالاد ماکارونی با تن ماهی هم بسیار ساده و سریع است. روی لینک مطلب آن کلیک کنید.

بیشتر بخوانید:

فوت و فن های خوشمزه شدن اسپاگتی با تن ماهی

چرا باید کنسرو تن ماهی را بجوشانیم؟

کنسرو تن ماهی ممکن است حاوی باکتری خطرناکی به نام کلستریدیوم بوتولینوم (Clostridium Botulinum) باشد. این باکتری در فضاهای کم اکسیژن مانند قوطی کنسرو رشد می نماید و می تواند سم فلج کننده و کشنده ای را فراوری کند. نگران نباشید! کافی است کنسروهای مختلف و مخصوصا کنسرو تن ماهی برای تهیه غذاهایی مثل اسپاگتی با تن ماهی را پیش از باز کردن به مدت 20 دقیقه بجوشانید. به این ترتیب، باکتری ها و آلودگی های احتمالی موجود در آن کاملا از بین می روند.

چرا ماکارونی خمیر میشه؟

در پاسخ به این سوال که چرا ماکارونی شفته میشه باید گفت، اگر ماکارونی را در قابلمه کوچک با فضای کم و آب ناکافی بجوشانید احتمالا شفته می گردد. توجه داشته باشید برای آماده کردن هر 450 گرم ماکارونی به 4 لیتر آب احتیاج دارید. درضمن، جوشیدن بیش از مقدار ماکارونی هم می تواند از دلایل خمیر شدنش باشد.

چرا ماکارونی بهم میچسبه؟

ممکن است بپرسید، چرا ماکارونی میچسبد؟ در جواب باید گفت، ممکن است سس ماکارونی بیش از مقدار آبدار باشد یا روغن کافی نداشته باشد. در این صورت، در هنگام پخت احتمالا موجب به هم چسبیدن رشته های اسپاگتی می گردد. البته، کیفیت ماکارونی مصرفی هم در این میان بی تاثیر نیست.

چرا اسپاگتی خرد میشه؟

خرد و تکه تکه شدن ماکارونی خشک به علت نگهداری غیر اصولی، ایجاد فشار و ضربه به بسته ها، هم زدن بیش از مقدار ماکارونی در حال پخت یا کیفیت پایین اسپاگتی مصرفی اتفاق می افتد.

چرا اسپاگتی قرمز نمیشه؟

برای قرمزتر شدن ماکارونی یا همان اسپاگتی، پیشنهاد می کنیم اندازهی روغن را در تابه مجزایی داغ نموده و چند قاشق رب گوجه فرنگی به آن اضافه کنید. رب گوجه را تا مقدار ای تفت دهید که کاملا رنگ باز کند. سپس، این مایه را روی اسپاگتی بریزید و با باقی مواد ترکیب کنید. توجه داشته باشید، اندازه رب گوجه فرنگی مصرفی باید با حجم ماکارونی و مواد دیگر تناسب داشته باشد.

چرا ماکارونی نرم میشه؟

یکی از اصلی ترین دلایل نرم شدن بیش از مقدار ماکارونی و اسپاگتی این است که آن را زیادی می جوشانید. شاید هم پس از خاموش کردن حرارت، آن را برای مدت طولانی در قابلمه حاوی آب، نمک و روغن به حال خود رها می کنید. یعنی، بلافاصله آن را آبکش نمی کنید. بنابراین، با رعایت این نکات می توانید از نرم شدن بیش از حد اسپاگتی جلوگیری کنید.

منبع: افق کوروش
انتشار: 27 دی 1403 بروزرسانی: 27 دی 1403 گردآورنده: ccirca.ir شناسه مطلب: 1731

به "طرز تهیه اسپاگتی با تن ماهی در 40 دقیقه به سبک سیسیلی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه اسپاگتی با تن ماهی در 40 دقیقه به سبک سیسیلی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید