طرز تهیه رولت شکلاتی با چهار روش مختلف
به گزارش مجله ایرکا، رولت شکلاتی یکی از شیرینی های محبوب در سطح دنیا است. دستور پخت متنوعی برای تهیه این رولت وجود دارد که با فر یا بدون فر درست می گردد. در این مقاله از خبرنگاران قصد داریم طرز تهیه رولت شکلاتی را در 4 نوع مختلف به شما آموزش دهیم. تا انتهای این مطلب همراه ما باشید.

رولت شکلاتی | |
تعداد نفرات | 4 نفر |
زمان آماده سازی | 30 دقیقه |
زمان تهیه | 30 دقیقه |
مقدار سختی | میانه |
طرز تهیه رولت شکلاتی ساده
برای آماده سازی رولت شکلاتی می توانید از دستور پخت ساده ای پیروی کنید و سس شکلاتی روی رولت بریزید. علاوه بر این مغز گردو یا پسته نیز در خامه میانی آن اضافه می گردد. در ادامه به مواد اولیه و مراحل تهیه این رولت خوشمزه اشاره می کنیم اگر دوست داشته باشید می توانید در میان طرز تهیه انواع شیرینی خامه ای ، طرز تهیه این رولت خوشمزه را یاد بگیرید.
مواد اولیه رولت شکلاتی ساده
برای تهیه این شیرینی محبوب و دوست داشتنی مواد اولیه زیر را آماده کنید.
مواد لازم | مقدار مورد احتیاج |
آرد قنادی | 4/3 پیمانه |
تخم مرغ | 4 عدد |
شکر | نصف پیمانه |
پودر کاکائو | 4/1 پیمانه |
بکینگ پودر | 1 قاشق چای خوری |
وانیل | نوک قاشق چای خوری |
نمک | 4/1 قاشق چای خوری |
خامه فرم گرفته شکلاتی | به مقدار کافی |
برای تهیه سس شکلات نیز به مواد اولیه زیر احتیاج دارید.
مواد لازم | مقدار مورد احتیاج |
شکلات خرد شده | 3/2 پیمانه |
خامه قنادی | نصف خامه صبحانه |
دستور پخت رولت شکلاتی ساده
برای طرز تهیه رولت شکلاتی یخچالی ساده و خوشمزه مراحل زیر را دنبال کنید:
- مرحله اول: ابتدا زرده و سفیده تخم مرغ ها را جدا کنید. سفیده ها را آنقدر با همزن مخلوط کنید که کشسان و منسجم شوند.
- مرحله دوم: زرده تخم مرغ ها را با شکر مخلوط نموده و کاملاً هم بزنید تا کرمی رنگ گردد.
- مرحله سوم: آرد، وانیل، بکینگ پودر، نمک و پودر کاکائو را مخلوط نموده و 3 بار الک کنید. سپس به ترکیب زرده تخم مرغ و شکر بیفزایید و کاملا هم بزنید.
- مرحله چهارم: سفیده همزده تخم مرغ ها را به مواد اضافه نموده و به خوبی هم بزنید تا پف آن نخوابد.
- مرحله پنجم: در ادامه طرز تهیه رولت ساده، کاغذ روغنی را در سینی فر قرار دهید. مخلوط را به صورت یکنواخت روی سینی فر بریزید و داخل فر با دمای 200 درجه سانتی گراد بگذارید. بعد از 6 دقیقه نان رولت را از فر خارج کنید.
- مرحله ششم: با همان کاغذ روغنی، نان رولت را رول کنید و به مدت 1 ساعت در یخچال قرار دهید.
- مرحله هفتم: خامه شکلاتی را با همزن برقی تا آنجا هم بزنید که نرم شده و فرم بگیرد.
- مرحله هشتم: بعد از خنک شدن نان، رول را باز نموده و روی آن را با خامه فرم گرفته بپوشانید. شکلات خرد شده را به روش بن ماری ذوب نموده و روی رولت بریزید. بعلاوه می توانید از مقداری خامه برای تزئین رولت بهره ببرید. در خاتمه 30 دقیقه دیگر رولت را در یخچال قرار دهید.
نکات کلیدی در تهیه رولت شکلات ساده با خامه
برای طرز تهیه رولت خامه ای با پیمانه نکات زیر را مدنظر قرار دهید.
- برای طرز تهیه رولت شکلاتی بدون خامه، تنها کافی است تا پس از رول کردن شیرینی کار را به سرانجام رسانده و مرحله اضافه کردن خامه را حذف کنید؛ اما می توانید روی رولت را با شکلات تزئین نمایید.
- برای پر کردن داخل رولت می توانید به سلیقه خود از مواد مختلفی مانند مارمالاد یا مربا نیز بهره ببرید.
- اگر مقدار مواد و مراحل گفته شده را به دقت انجام دهید، شیرینی به آسانی رول می گردد.
رولت شکلاتی بدون فر
اگر می خواهید بدون فر رولت شکلاتی خوشمزه ای درست کنید، می توانید دستور پخت زیر را مطالعه و اجرا کنید.
مواد اولیه رولت شکلاتی بدون فر
برای تهیه یک رولت شکلاتی خوشمزه، به مواد اولیه زیر احتیاج خواهید داشت.
مواد لازم | مقدار مورد احتیاج |
آرد قنادی | 5 قاشق غذاخوری |
تخم مرغ | 3 عدد |
شکر | 4 قاشق غذاخوری |
آب جوش | 2 قاشق غذاخوری |
روغن مایع | 2 قاشق غذاخوری |
وانیل | نصف قاشق چای خوری |
بکینگ پودر | نصف قاشق چای خوری |
خامه فرم گرفته شکلاتی | به مقدار کافی |
طرز تهیه رولت شکلاتی بدون فر
برای طرز تهیه رولت شکلاتی بدون استفاده از فر مراحل زیر را انجام دهید.
- مرحله اول: تخم مرغ ها را به همراه وانیل و شکر در ظرفی به خوبی هم بزنید تا مخلوط حجیم و کرم رنگی به دست آید.
- مرحله دوم: پودر کاکائو و آب جوش را با هم ترکیب نموده و به تخم مرغ اضافه کنید. این مخلوط را نیز به نحوی هم بزنید تا بافت منسجمی به دست آید.
- مرحله سوم: اکنون روغن مایع را به مخلوط اضافه نموده و مجددا هم بزنید.
- مرحله چهارم: آرد و بکینگ پودر را ترکیب و 2 بار الک نموده و به مواد بیافزایید. مخلوط را تا آنجا هم بزنید که ترکیب یک دست و منسجمی به وجود آید.
- مرحله پنجم: داخل تابه دو طرفه کاغذ روغنی قرار داده و آن را کمی چرب کنید، سپس مواد شیرینی را درون تابه بریزید و به مدت 15 دقیقه صبر کنید تا نان رولت آماده گردد.
- مرحله ششم: نان رولت را از تابه بیرون آورده و روی پارچه تمیزی قرار دهید. وقتی کمی خنک شد، آن را رول کنید. نان رول شده را به مدت 1 ساعت درون یخچال قرار دهید.
- مرحله هفتم: بعد از آنکه نان رولت را از یخچال بیرون آوردید، آن را روی سطحی باز کنید. خامه فرم گرفته را روی نان رولت پهن نموده و مجدداً نان را رول کنید.
- مرحله هشتم: شکلات خرد شده را به روش بن ماری ذوب نموده و روی رولت بریزید. می توانید با کمی خامه آماده شده، شیرینی خود را تزئین کنید. طرز تهیه رولت شکلاتی در اینجا به سرانجام می رسد و اگر دوست داشته باشید، می توانید طرز تهیه کیک شکلاتی در پنج دقیقه را نیز مطالعه کنید.
رولت شکلاتی سوئیسی
رولت شکلاتی سوئیسی یکی از شیرینی های خوشمزه است که می توانید آن را با خامه فرم گرفته، مارمالادهای گوناگون یا عسل تهیه کنید. برای تهیه این رولت روش زیر را مورد استفاده قرار دهید.
مواد اولیه رولت شکلاتی سوئیسی
برای تهیه این رولت مواد اولیه زیر را آماده کنید.
مواد لازم | مقدار مورد احتیاج |
آرد سفید | 90 گرم |
تخم مرغ | 5 عدد |
شکر | 115 گرم |
نمک | مقدار خیلی کم |
روغن مایع | 50 میلی گرم |
وانیل | نصف قاشق چای خوری |
شیر | 50 میلی گرم |
طرز تهیه رولت شکلاتی سوئیسی
برای پخت این رولت مراحل زیر را به دقت انجام دهید.
- مرحله اول: ابتدا تخم مرغ و شیر را 20 دقیقه پیش از آغاز کار از یخچال درآورید تا به دمای محیط برسند.
- مرحله دوم: تخم مرغ ها را شکسته و زرده و سفیده آن ها را جدا کنید.
- مرحله سوم: سفیده ها را با همزن به خوبی مخلوط کنید تا کاملا کف کند.
- مرحله چهارم: 70 گرم از شکر را به مخلوط سفیده تخم مرغ اضافه نموده و به خوبی هم بزنید تا مخلوط سفید و کشسانی ایجاد گردد.
- مرحله پنجم: در ظرف دیگری نمک و شکر به جای مانده را به زرده ها اضافه نموده و کاملا ترکیب کنید.
- مرحله ششم: اکنون زرده و سفیده را در یک ظرف بریزید و آنقدر هم بزنید تا مخلوط یک دست و کرم رنگی به دست آید.
- مرحله هفتم: آرد و بکینگ پودر را مخلوط و 3 بار الک کنید. سپس این ترکیب آردی را به دیگر مواد اضافه کنید و با لیسک به صورت دورانی کاملا مخلوط نمایید. هم زدن مواد را به مقدار ای ادامه دهید که پف تخم مرغ از بین نرود و مایه یک دستی به وجود آید.
- مرحله هشتم: در ظرفی دیگر شیر و روغن مایع را به هم زده و ابتدا کمی از مایه رولت را به آن اضافه کنید تا ترکیب رقیقی درست گردد. سپس باقی مایه را نیز اضافه نموده و کاملا هم بزنید.
- مرحله نهم: در این مرحله از طرز تهیه رولت شکلاتی، سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید و مایه رولت را روی آن به صورت یک دست بریزید. سپس سینی را به مدت 30 دقیقه در فر 170 درجه قرار دهید.
- مرحله دهم: بعد از پخته شدن، نان رولت را از فر بیرون آورید، رول نموده و 1 ساعت در یخچال بگذارید.
- مرحله یازدهم: پس از خارج کردن شیرینی از یخچال، خامه فرم گرفته را با عسل، مارمالاد یا هر ماده خوشمزه دیگری ترکیب کنید و روی نان بکشید؛ در خاتمه مجدداً نان را رول کنید.
- مرحله دوازدهم: بهتر است که رولت را باز هم یک ساعت در یخچال استراحت دهید تا آماده سرو گردد. طرز تهیه رولت شکلاتی اینجا به سرانجام می رسد و اگر دوست داشته باشید می توانید برترین دسرهای شکلاتی برای مهمانی و مجالس را دنبال کنید تا طرز تهیه انواع دسر شکلاتی را یاد بگیرید.
رولت شکلاتی با بیسکویت پتی بور
رولت شکلاتی با بیسکوییت پتی بور به آسانی قابل تهیه بوده و طعم بسیاری خوشمزه ای دارد.
مواد اولیه رولت شکلاتی با بیسکوییت پتی بور
برای تهیه این رولت به مواد اولیه زیر را احتیاج دارید.
مواد لازم | مقدار مورد احتیاج |
بیسکوییت پتی پور | 3 بسته |
شکلات تخته ای خرد شده | 160 گرم |
خامه صبحانه | 400 گرم (2 بسته) |
پودر کاکائو | 1 قاشق غذاخوری |
شیر | نصف پیمانه |
پودر نارگیل | 1 لیوان |
پودر قند | 2 قاشق غذاخوری |
طرز تهیه رولت شکلاتی با بیسکوییت پتی بور
برای پخت این رولت مراحل زیر را به دقت انجام دهید.
- مرحله اول: ابتدا تکه های بیسکوییت را خرد کنید؛ دقت کنید مقدار بیسکوییت ها نباید بیش از حد بزرگ باشد، چراکه امکان رول کردن شیرینی، فراهم نخواهد شد.
- مرحله دوم: شیر، یک بسته خامه و پودر کاکائو را مخلوط نموده و روی حرارت بگذارید؛ وقتی که در اطراف آن حباب های ریز تشکیل شد، شعله را خاموش کنید.
- مرحله سوم: بلافاصله شکلات را با مواد ترکیب نموده و هم بزنید تا شکلات نیز حل گردد.
- مرحله چهارم: تکه های بیسکوییت را با دیگر مواد شیرینی مخلوط نموده و به خوبی هم بزنید.
- مرحله پنجم: روی سطح کار یک کیسه فریزد باز شده قرار داده و مواد را به قطر 8 میلی متر با وردنه پهن کنید.
- مرحله ششم: بسته دیگر خامه، پودر نارگیل و پودر قند الک شده را مخلوط کنید و به صورت یک لایه یکنواخت روی رولت بریزید.
- مرحله هفتم: شیرینی را به آرامی از کیسه فریزر جدا نموده و رول کنید؛ سپس به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید.
- مرحله هشتم: در نهایت رولت را از یخچال خارج نموده و با شکلات آب شده یا دیگر مواد به سلیقه خود تزئین کنید.
طرز تهیه رولت شکلاتی با کیک له شده نیز امکان پذیر است که در این صورت به جای بیسکوییت باید از کیک له شده بهره ببرید.
رولت کاکائویی
برای تهیه رولت کاکائویی می توانید از همان نحوه پخت رولت شکلاتی بهره ببرید. در حقیقت مواد اولیه و طرز تهیه این رولت مشابه قبل است تنها باید از 15 گرم کاکائو در زمان تهیه بهره ببرید. بعلاوه می توانید مقدار شکلات روی رولت را به سلیقه خود افزایش دهید. این شیرینی مورد پسند دوست داران شکلات خواهد بود، چراکه عطر و طعم شکلات کاملا احساس می گردد.
رولت شکلاتی عصرانه دلچسب یک روز تعطیل در کنار خانواده!
در این مقاله از خبرنگاران شما را با طرز تهیه رولت شکلاتی و رولت شکلاتی سوئیسی آشنا کردیم. علاوه بر این درباره دستور تهیه رولت شکلاتی بدون استفاده از فر توضیحاتی ارائه دادیم. با آماده کردن مواد اولیه رولت شکلاتی و پیروی از دستور تهیه این رولت، می توانید شیرینی شکلاتی خوشمزه ای را آماده و با آن پذیرایی کنید.
در ادامه، باید بگوییم که اگر هوس خوردن شیرین خامه ای نموده اید اما زمان کافی برای تهیه آن در منزل را ندارید، می توانید با سفارش آنلاین شیرینی از خبرنگاران ، این شیرینی خوشمزه را سفارش داده و درب منزل یا محل کار خود تحویل بگیرید.
منبع: اسنپ فود