طرز تهیه سوپ ازوگلین ترکیه ای با طعمی فوق العاده

به گزارش مجله ایرکا، این غذا، یکی از غذا های محلی استانبول است..این سوپ در منطقه جنوب شرقی ترکیه معروف است.

طرز تهیه سوپ ازوگلین ترکیه ای با طعمی فوق العاده

مواد لازم

دال عدس (90 گرم) 1/2 لیوان

بلغور گندم (50 گرم) 1/4 لیوان

پیاز کوچک 1 عدد

آب 7 لیوان

نمک 1.5 قاشق مربا خوری

مارگارین یا کره 4 قاشق غذا خوری

رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذا خوری

نعنا خشک به مقدار لازم

فلفل قرمز 1/2 قاشق مربا خوری

آب لیمو به مقدار لازم

طرز تهیه

پیاز را پوست بگیرید، بشویید و رنده کنید. در یک قابلمه کره را ریخته و پیاز را چند دقیقه تفت دهید.

عدس و بلغور را پاک کرده، بشویید و در قابلمه بریزید. رب گوجه فرنگی، آب، نمک و فلفل را به آن اضافه کنید.

بگذارید نیم ساعت (با زود پز یک ربع) بپزد. سوپ که غلیظ شد، در یک کاسه بکشید و روی آن را با نعنا تزیین کنید.

هنگام سرو کردن این سوپ از لیمو ترش تازه استفاده کنید.

سایر نکات

به جای مارگارین یا کره می توانید از روغن مایع استفاده کنید.

منبع: گردشبان
انتشار: 21 بهمن 1399 بروزرسانی: 21 بهمن 1399 گردآورنده: ccirca.ir شناسه مطلب: 764

به "طرز تهیه سوپ ازوگلین ترکیه ای با طعمی فوق العاده" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه سوپ ازوگلین ترکیه ای با طعمی فوق العاده"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید