طرز تهیه شیرینی کشمشی برای عید با آموزش مرحله به مرحله
به گزارش مجله ایرکا، نزدیک به عید نوروز است و چه خوب که شیرینی عید سال جاری را به جای این که از قنادی ها تهیه کنیم، خودمان در خانه بپزیم. بنابراین می خواهیم طرز تهیه شیرینی کشمشی را به شما آموزش دهیم. باور کنید کار سختی نیست! با این آموزش مثل یک شیرینی پز حرفه ای، شیرینی کشمشی خوشمزه خانگی درست خواهید کرد. با دستور پخت شیرینی کشمشی ما همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه شیرینی کشمشی
- آرد یک و سه چهارم لیوان معادل 310 گرم
- پودر قند یک و نیم لیوان معادل 220 گرم
- کره کاله خرید آنلاین 150 گرم
- تخم مرغ دو عدد
- کشمش پلویی نصف پیمانه
- وانیل نصف قاشق چای خوری
- بیکینگ پودر یک قاشق چای خوری
طرز تهیه شیرینی کشمشی
مرحله اول
ابتدا برای این که شیرینی کشمشی بازاری داشته باشیم، تمام مواد اولیه را روی ترازو وزن کنید. البته قبل از آغاز کار به شما توصیه می کنیم که در صورت داشتن حساسیت به گلوتن، طرز تهیه شیرینی کشمشی بدون گلوتن را بخوانید. اگر ترازوی آشپزخانه در دسترس ندارید، از مقدار های برحسب لیوان بهره ببرید. کشمش ها را هم کمی خیس نموده و بشویید. سپس روی پارچه بریزید تا کاملا خشک شوند.
مرحله دوم
کره و تخم مرغ نیم ساعت قبل از پخت از یخچال بیرون بیاورید تا هم دمای محیط گردد.
مرحله سوم
داخل یک ظرف مناسب، ابتدا کره و پودر قند را با دور تند همزن به مدت شش دقیقه هم بزنید تا کرم رنگ گردد. سپس یکی از تخم مرغ ها را به ظرف اضافه کنید و با دور تند همزن به مدت یک دقیقه بزنید. تخم مرغ دوم را همراه وانیل اضافه کنید و دوباره همزن را روشن کنید. یک دقیقه بزنید تا مواد کاملا یکدست شوند.
مرحله چهارم
آرد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کنید و سه بار الک کنید تا نرم و یکدست گردد. کم کم به مواد داخل ظرف اضافه کنید و هم بزنید. کشمش ها را اضافه کنید و با همزن دور کند خوب هم بزنید تا همه جای خمیر به طور مساوی پخش شده و بافت خمیر نرم تر گردد. مایه شیرینی آماده است.
مرحله پنجم
کف سینی فر را چرب نموده و کاغذ روغنی را روی سینی پهن کنید. مواد شیرینی را داخل قیف بریزید و با فاصله و در مقدار های دلخواه روی کاغذ بریزید. اگر قیف نداشتید، مایه را با قاشق روی کاغذ بریزید ولی حتما باید فاصله را رعایت کنید؛ چون شیرینی ها بعد از پخت، پهن می شوند. روی شیرینی ها را با پشت قاشق صاف کنید.
مرحله ششم
اگر فر برقی دارید فر را روی دمای 170 درجه سانتی گراد تنظیم کنید. اگر مایه شیرینی اضافه آمد، روی آن سلفون بکشید و در جای خنک قرار دهید تا سینی خالی گردد.
مرحله هفتم
سینی را به مدت 12 تا 15 دقیقه با حرارت از پایین داخل فر قرار دهید تا دور شیرینی ها طلایی رنگ گردد. بلافاصله سینی را از فر بیرون بیاورید و بعد از کمی خنک شدن از کاغذ جدا کنید.
شیرینی کشمشی آماده است. وقتی سینی کاملا خنک شد، سری دوم از مواد را داخل سینی ریخته و بپزید.
منبع: کتاب کاله