طرز تهیه بیسکویت زنجبیلی
به گزارش مجله ایرکا، میان وعده ها در رژیم غذایی روزانه جایگاه خاصی دارند. مخصوصا اگر خانگی و با دست پخت خودمان تهیه شده باشند. بیسکویت زنجبیلی یکی از میان وعده های آسان و خوشمزه ای است که به راحتی می توانید در خانه درست کنید. این بیسکویت را معمولا به صورت آدمک زنجبیلی درست می نمایند. با ما همراه باشید!
مواد لازم برای تهیه بیسکویت زنجبیلی
- آرد دو و نیم پیمانه
- پودر قند نصف پیمانه
- زرده تخم مرغ دو عدد
- کره پاستوریزه کاله خرید آنلاین 100 گرم
- وانیل یک قاشق چای خوری
- بیکینگ پودر یک قاشق مرباخوری
- نمک نصف قاشق چای خوری
- پودر زنجبیل دو قاشق غذاخوری
مواد لازم برای تهیه کرم بیسکوییت
- سفیده تخم مرغ دو عدد
- پودر قند یک پیمانه
- آبلیمو یک قاشق چای خوری
طرز تهیه بیسکویت زنجبیلی
مرحله اول
ابتدا داخل یک کاسه کره، پودر قند، زرده تخم مرغ و وانیل را خوب هم بزنید تا یکدست و نرم گردد سپس آرد، بیکینگ پودر، پودر زنجبیل و نمک را اضافه کنید و مواد را خوب با هم ورز دهید تا خمیر لطیف و تردی به دست آید.
مرحله دوم
روی میز کارتان مقداری آرد ریخته و خمیر را با وردنه پهن کنید. با قالب های دلخواه خمیر را به شکل های مختلف قالب بزنید و روی کاغذ مخصوص شیرینی پزی قرار دهید. حالا نوبت به طرز تهیه کرم بیسکوییت ها می رسد.
طرز تهیه کرم بیسکویت
مرحله اول
برای تهیه کرم بیسکویت ها، داخل یک کاسه سفیده تخم مرغ و آبلیمو را با همزن خوب بزنید تا کاملا پف نموده و مایه سفت گردد. پودر قند را کم کم به مواد اضافه کنید تا در حالی که هم می زنید پودر قند تمام گردد.
مرحله دوم
در ادامه نوبت به تزیین بیسکوییت ها می رسد. برای تزیین کرم بیسکویت را با رنگ های مجاز خوراکی ترکیب نموده و مطابق با میل تان روی بیسکوییت ها شکل دهید.
مرحله سوم
فر را روی دمای 140 درجه سانتی گراد تنظیم نموده و بیسکوییت ها را به مدت 10 دقیقه داخل فر قرار دهید.
بیسکویت زنجبیلی آماده است. در ظرفی مناسب سرو نموده و نوش جان کنید.
منبع: کتاب کاله