قوانین میوه خوردن در ماه رمضان ، فاصله مناسب میان غذا و میوه
به گزارش مجله ایرکا، یک متخصص طب سنتی، در خصوص قوانین میوه خوردن در ماه مبارک رمضان توضیحاتی ارائه کرد.

به گزارش خبرنگاران، ناصر رضایی پور در تبادل نظر با مهر گفت: قوانین میوه خوردن در رمضان هم صادق اند و چه بسا باید بهتر هم رعایت شوند.
وی اضافه نمود: بین میوه و غذا باید دست کم یک ساعت و نیم تا دو ساعت فاصله باشد چون در غیر این صورت، موجب سوءهاضمه می گردد.
این متخصص طب سنتی تاکید نمود: پس از میوه های تر مانند سیب و انگور و هندوانه، نباید بلافاصله آب نوشید وگرنه موجب نفخ شدید و سنگینی معده می گردد.
وی ادامه داد: در همراهی میوه ها، باید به گرمی و سردی آنها توجه گردد. همچنین دو میوه نفاخ نباید همزمان استفاده شوند.
رضایی پور اضافه نمود: سیب و انگور و انجیر را می توان به عنوان غذا خورد ولی هندوانه و خربزه و طالبی برای این کار مناسب نیستند.
به گفته وی، زیتون نیز حتماً باید همراه غذا خورده گردد نه پیش و پس از آن.
منبع: جام جم آنلاین