گریل چیکن پنه؛ پاستا مرغ کبابی

به گزارش مجله ایرکا، وب سایت سرآشپز پاپیون: گریل چیکن پنه یک نوع پاستای ایتالیایی متفاوت و خوشمزه است که طرز تهیه آن را آورده ایم.

گریل چیکن پنه؛ پاستا مرغ کبابی

مواد لازم:

  • پاستا (مدادی شکل(پنه)) 1 بسته
  • پنیر چدار 4 ورق
  • سیر 2 حبه
  • رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذا خوری
  • روغن زیتون به مقدار لازم
  • جعفری (ساطوری شده) 3 قاشق غذا خوری
  • ریحان به مقدار لازم
  • زعفران آب کرده (اختیاری) 2 قاشق سوپ خوری

طرز تهیه:

  1. ابتدا سینه مرغ را کمی با بیفت کوب یا گوشتکوب بکوبید و روی آن مقداری نمک و فلفل بپاشید .سپس روی مرغ مقداری روغن زیتون بریزید و آن را داخل فر یا روی اجاق کباب کنید.بعد از پخت ،مرغ را به صورت نازک نازک برش دهید.
  2. داخل تابه مقداری روغن بریزید ، سیرهای خرد شده را داخل روغن بریزید و کمی تفت دهید سپس رب گوجه فرنگی و نصف لیوان آب را اضافه و مخلوط کنید ، حرارت را زیاد کنید تا سس به جوش بیاید.
  3. پس از به جوش امدن سس حرارت را کم کنید و پنیر چدار ، جعفری و ریحان خرد شده ، نمک ،زعفران و فلفل را اضافه کنید و هم بزنید تا سس غلیظ شود .
  4. پاستا(پنه)را با مقدار مناسبی آب جوش و روغن روی حرارت قرار داده و وقتی نیم پز شد آبکش نمایید(به شیوه متداول و مرسوم).پاستای آبکش شده را به سس اضافه و مخلوط کنید سپس در ظرف بکشید و روی آن را با روغن زیتون و تکه های مرغ تزیین کرده و سرو کنید.

سایر نکات:

  1. معمولا در ایران پاستا را دوباره دم میکنند در صورت تمایل یا آن را دوباره دم کنید یا آنکه کمی بیشتر از حد معمول بجوشانید و یا بعد از آبکش کردن کمی در روغن زیتون تفت دهید.
  2. اگر امکان کباب کردن مرغ برای شما وجود ندارد آن را ریز کرده و سرخ کنید یا ابپز کرده و بعد در روغن تفت دهید.

وب سایت سرآشپز پاپیون: گریل چیکن پنه یک نوع پاستای ایتالیایی متفاوت و خوشمزه است که طرز تهیه آن را آورده ایم.

مواد لازم:

  • پاستا (مدادی شکل(پنه)) 1 بسته
  • پنیر چدار 4 ورق
  • سیر 2 حبه
  • رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذا خوری
  • روغن زیتون به مقدار لازم
  • جعفری (ساطوری شده) 3 قاشق غذا خوری
  • ریحان به مقدار لازم
  • زعفران آب کرده (اختیاری) 2 قاشق سوپ خوری

طرز تهیه:

  1. ابتدا سینه مرغ را کمی با بیفت کوب یا گوشتکوب بکوبید و روی آن مقداری نمک و فلفل بپاشید .سپس روی مرغ مقداری روغن زیتون بریزید و آن را داخل فر یا روی اجاق کباب کنید.بعد از پخت ،مرغ را به صورت نازک نازک برش دهید.
  2. داخل تابه مقداری روغن بریزید ، سیرهای خرد شده را داخل روغن بریزید و کمی تفت دهید سپس رب گوجه فرنگی و نصف لیوان آب را اضافه و مخلوط کنید ، حرارت را زیاد کنید تا سس به جوش بیاید.
  3. پس از به جوش امدن سس حرارت را کم کنید و پنیر چدار ، جعفری و ریحان خرد شده ، نمک ،زعفران و فلفل را اضافه کنید و هم بزنید تا سس غلیظ شود .
  4. پاستا(پنه)را با مقدار مناسبی آب جوش و روغن روی حرارت قرار داده و وقتی نیم پز شد آبکش نمایید(به شیوه متداول و مرسوم).پاستای آبکش شده را به سس اضافه و مخلوط کنید سپس در ظرف بکشید و روی آن را با روغن زیتون و تکه های مرغ تزیین کرده و سرو کنید.

سایر نکات:

  1. معمولا در ایران پاستا را دوباره دم میکنند در صورت تمایل یا آن را دوباره دم کنید یا آنکه کمی بیشتر از حد معمول بجوشانید و یا بعد از آبکش کردن کمی در روغن زیتون تفت دهید.
  2. اگر امکان کباب کردن مرغ برای شما وجود ندارد آن را ریز کرده و سرخ کنید یا ابپز کرده و بعد در روغن تفت دهید.
منبع: زندگی روز
انتشار: 18 شهریور 1400 بروزرسانی: 18 شهریور 1400 گردآورنده: ccirca.ir شناسه مطلب: 1128

به "گریل چیکن پنه؛ پاستا مرغ کبابی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "گریل چیکن پنه؛ پاستا مرغ کبابی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید