49 بیمار مبتلا به ویروس انگلیسی در مازندران شناسایی شدند خبرنگاران
به گزارش مجله ایرکا، رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران با اشاره به فرایند رو به گسترش ویروس جهش یافته کرونا گفت: تا به امروز 49 بیمار مبتلا در استان شناسایی شده است.

به گزارش گروه اجتماعی خبرنگاران، سید عباس موسوی با اظهار اینکه شرایط مازندران پس از مدت ها از نظر کرونا باثبات شده است، اضافه کرد: متأسفانه این شرایط با سفر های نوروزی و ورود مسافران همراه شده است.
وی با اشاره به شیوع پیک انگلیسی کرونا در شهر های مختلف استان مازندران یادآور شد: طبق آزمایش های انجام شده از هفته گذشته تا به امروز شمار بیماران مبتلا به ویروس جهش یافته افزایش یافته است.
وی ادامه داد: در حال حاضر 49 بیمار مبتلا به ویروس جهش یافته کرونایی در استان شناسایی شده و حدود هفت شهر استان نیز درگیری این بیماری است.
موسوی بر لزوم رعایت پروتکل های بهداشتی، پرهیز از سفر و دورهمی و رعایت فاصله گذاری های اجتماعی برای قطع زنجیره کرونا تاکید نمود.
منبع: خبرگزاری دانشجو