سعد حریری با پادشاه اردن ابراز همبستگی کرد
به گزارش مجله ایرکا، به گزارش خبرنگاران به نقل از رویترز، سعد حریری نخست وزیر مکلف لبنان بامداد روز یکشنبه همبستگی خود را با ملک عبدالله پادشاه اردن برای حراست از امنیت این کشور گفت.

سعد حریری در پیامی در توئیتر نوشت: همبستگی کامل با رهبری اردن و ملک عبدالله در دفاع از دستاوردهای مردم اردن، حراست از ثبات آنها و امتناع از مداخله در امور آنها.
لازم به ذکر است، روزنامه واشنگتن پست شامگاه شنبه (به وقت اَمان) در گزارشی بیان کرد که نیروهای امنیتی اردن ولیعهد سابق این کشور (شاهزاده حمزه بن حسین) را به همراه یکی از مشاوران پیشین ملک عبدالله و شمار دیگری از افراد بازداشت نموده اند.
در پی آن، شاهزاده حمزه بن حسین با تهیه پیامی ویدئویی که به وسیله وکیلش در اختیار شبکه خبری بی بی سی نهاده شد، خبر بازداشت خود را تأیید و بیان کرد که در بازداشت خانگی بسر می برد.
ساعاتی بعد، ارتش اردن نیز به شاهزاده حمزه بن حسین هشدار داد که هرگونه اقدام علیه ثبات و امنیت کشور را متوقف کند.
منبع: خبرگزاری مهر