طرز تهیه سس پستو؛ برای نان پستو، پاستا و پیتزا

به گزارش مجله ایرکا، میخوام براتون دستور یه سس خیلی خوشمزه با عطر و بوی طبیعتو بزارم. با من همراه باشین تا این سس خوشمزه رو درست کنیم و از استفادش توی غذاها لذت ببریم.

طرز تهیه سس پستو؛ برای نان پستو، پاستا و پیتزا

برای مشاهده طرز تهیه 4 سس خوشمزه و متفاوت اینجا کلیک کنید.

حالا بریم سراغ مواد لازم برای درست کردن این سس خوشمزه

مواد لازم سس پستو:
ریحان150 گرم
بادام زمینی رست شده120 گرم
روغن زیتون نصف لیوان
پنیر پارمسان60 گرم
سیر (دلبخواه)3 حبه

(اصل سس پستو از دانه کاج یا صنوبر و یا نام دیگر آن چلغوز است که استفاده میشود و در صورت نداشتن و به عنوان جاگزین از گردو یا بادام زمینی استفاده کنید - اگر به بادام زمینی حساسیت دارید مراقب باشید)

طرز تهیه سس پستو:

بادام زمینی را با خرد کن کاملاً خرد کرده و سپس ریحان را به آن اضافه کنید و دوباره کاملا میکس کنید.

اگر طعم سیر را دوست دارید سیر را هم به آن اضافه کنید تا با هم کاملاً مخلوط شود.

بعد از آن روغن زیتون و سپس پنیر پارمسان را به آن اضافه کنید و کاملا میکس کنید.

برای بهتر میکس شدن آن و اینکه فرم سس پیدا کند از گوشکوب برقی هم میتوانید استفاده کنید.

این سس را به مدت کمتر از یک هفته میتوانید در یخچال نگهداری کنید و اگر تمایل دارید در فریزر نگهدارید ترجیحا پنیر پارمسان را اضافه نکنید و موقع مصرف به آن اضافه کنید.

کاربرد سس پستو در کجاست؟

حالا از این سس مجذوب کننده کجاها میتوانید استفاده کنید:

پستو در صبحانه

  1. پستو روی تخم مرغ
  2. پستو با املت
  3. پستو روی نان تست صبح

پستو در ناهار و شام

  1. پاستای پستو
  2. پستو با سوپ
  3. پستوی روی مرغ یا استیک
  4. پستو به عنوان چاشنی و تزئین غذاهای گیاهی
  5. پستو در ساندویچ
  6. پستو به جای سس گوجه در پیتزا

همچنین اینکه بدانیم در طول روز چه چیزهایی را با چه خواص و مضراتی مصرف می کنبم مهم است

به همین علت در ادامه در مورد بادام زمینی و ریحان که اجزا اصلی سس پستو هستند توضیحات کوتاهی میدهیم:

ریحان یکی از سبزی های مورد استفاده ما ایرانی ها در سبزی خوردن است که عطر و طعم فوق العاده ای دارد و این سبزی و تخم آن در طب سنتی ایرانی جایگاه خاصی دارد .

امام صادق علیه السلام در مورد ریحان می فرمایند:

اَلْحَوک بَقْلَهُ الأَنْبیاءِ، اَما اِنَّ فیهِ ثَمانَ خِصالٍ: یمْرِئُ وَ یفْتَحُ السُّدَدَ وَ یطَیبُ الجُشاءَ وَ یطَیبُ النَّ کهَهَ وَ یشَهِّی الطَّعامَ وَ یسُلُّ الدّاءَ وَ هُوَ أمانٌ مِنَ الجُذامِ وَ إذا اسْتَقَ رَّ فی جَوْفِ الإنسانِ قَمَعَ الدّاءَ کلَّهُ؛

ریحان، سبزی انبیاست و در آن هشت خاصیت است: هضم کننده است، رگ ها و مجاری را باز می کند، بازدم را خوشبو می سازد، بدن را بوی خوش می بخشد، اشتهاآور است، درد را از بدن بیرون می برد، از جذام در امان می دارد و چون وارد معده شود درد را به کلّی از بین می برد. کافی (ط-الاسلامیه) ج 6، ص 364

منبع: اُکالا
انتشار: 28 آذر 1400 بروزرسانی: 28 آذر 1400 گردآورنده: ccirca.ir شناسه مطلب: 1234

به "طرز تهیه سس پستو؛ برای نان پستو، پاستا و پیتزا" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه سس پستو؛ برای نان پستو، پاستا و پیتزا"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید