ماجرای آلودگی آب به وبا چه بود؟

به گزارش مجله ایرکا، مدتی است که اخباری مبنی بر آلودگی آب به ویژه در اهواز به بیماری وبا در فضای مجازی منتشر می گردد اما مدیرکل دفتر بهداشت آب و فاضلاب کشور ضمن تکذیب این مساله گفت: به دلیل وجود کلر باقی مانده در آب هیچ ویروس و میکروبی نمی تواند در آب زنده بماند.

ماجرای آلودگی آب به وبا چه بود؟

به گزارش خبرنگاران، سید کوشیار اعظم واقفی در تبادل نظر با ایسنا با تاکید بر اینکه گزارشی مبنی بر آلوده بودن آب به وبا به دست ما نرسیده است، اظهار کرد: نتایج آزمون های کیفیت آب که به صورت روزانه از شبکه های آب شرب سراسر کشور از جمله اهواز برداشته می گردد، بیانگر کیفیت مناسب آب شرب است.

وی با بیان اینکه در اهواز کیفیت آب به صورت روزانه توسط یک آزمایشگاه مجهز که دارای استاندار ایزو 17025 ست، کنترل شده و نتایج کیفیت آب توسط مراکز بهداشتی نیز تواما کنترل و تایید می گردد، توضیح داد: کلر باقی مانده در آب اجازه زنده ماندن به میکروب و ویروس را نمی دهد، لذا هموطنان می توانند با خیال راحت از آب شرب استفاده نمایند.

مدیرکل دفتر بهداشت آب و فاضلاب کشور اضافه نمود: باکتری مولد بیماری وبا می تواند به وسیله آب و مواد غذایی آلوده منتقل گردد ولی وجود کلر در آب می تواند این باکتری را از بین ببرد و همچنین مواد غذایی و به ویژه سبزیجات که به خوبی شسته و با مواد مناسب ضدعفونی شوند نیز فاقد این باکتری خواهند بود.

واقفی همچنین در مورد بیماری فاسیولا نیز گفت: این بیماری به وسیله آب منتقل نمی گردد و هیچ ارتباطی با سلامت آب ندارد.

همچنین سیدمحمد علوی - معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز - با اشاره به انتشار پیغام هایی در فضای مجازی در مورد آلودگی آب اهواز به عامل بیماری وبا (التور) گفت: هیچ گزارشی مبنی بر بروز وبا نداریم. آزمایشگاه های آب و فاضلاب مراکز بهداشت، به طور مستمر و با حساسیت بالا بر سلامت آب شهر و روستا نظارت می نمایند.

منبع: جام جم آنلاین
انتشار: 2 مرداد 1399 بروزرسانی: 5 مهر 1399 گردآورنده: ccirca.ir شناسه مطلب: 361

به "ماجرای آلودگی آب به وبا چه بود؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "ماجرای آلودگی آب به وبا چه بود؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید