طرز تهیه رولت یخچالی با بیسکویت پتی بور به سادگی و در خانه
به گزارش مجله ایرکا، رولت یخچالی یکی از آسان ترین دسرها در دنیای شیرینی پزی است که به سادگی در خانه می توانید آن را درست کنید. این دسر خوشمزه با ظاهر و طعمی متفاوت می تواند یکی از برترین گزینه ها برای پذیرایی در میهمانی هایتان باشد. شما در تهیه دسر یخچالی برعکس رولت خامه ای به سبک قنادی احتیاج به مواد اولیه خاصی ندارید و می توانید با کم ترین مواد آن را درست کنید. در ادامه طرز تهیه رولت یخچالی با بیسکویت پتی بور را خواهیم گفت تا برای عزیزان تان به ویژه بچه ها تان درست کنید.
مواد لازم برای تهیه رولت یخچالی با بیسکویت پتی بور
- بیسکویت پتی بور دو بسته
- شیر یک سوم پیمانه
- خامه صبحانه یک پاکت
- موز یک عدد
- گردو دو قاشق غذاخوری
- پودرقند دو قاشق غذاخوری
- کره 30 گرم
- ترافل رنگی به میزان لازم
طرز تهیه رولت یخچالی با بیسکویت پتی بور
1. بیسکویت پتی بور را آماده کنید
دسرهای یخچالی زیادی در دنیای شیرینی پزی وجود دارد اما رولت یخچالی از ساده ترین آن ها محسوب می گردد. پس در اولین مرحله از طرز تهیه رولت یخچالی با بیسکویت پتی بور باید بیسکویت ها را با یاری مخلوط کن یا گوشت کوب به خوبی خرد کنید. انتخاب طعم بیسکویت کاملا سلیقه ای است و به خودتان بستگی دارد. بیسکویت های پودرشده را داخل یک کاسه بریزید. شیر و کره را هم به آن اضافه کنید. حال مخلوط را با دستان خود خوب ورز دهید تا حالت خمیری پیدا کند.شما با خواندن طرز تهیه خامه کیک با کم ترین مواد سریع خودتان می توانید در منزل خامه درست کنید.
2. مواد میانی رولت یخچالی را آماده کنید
مواد میانی رولت، خوشمزگی این دسر را دو برابر می نماید پس در انتخاب مواد نهایت دقت را داشته باشید. در دومین مرحله از طرز تهیه رولت یخچالی با بیسکویت پتی بور باید موز رسیده را کامل با چنگال پوره کنید. در ادامه خامه، پودر قند و گردو خرد شده را هم اضافه و مخلوط کنید. شما با توجه به ذائقه تان می توانید گردو را خرد یا پوره کنید. در صورت نداشتن پودر قند به همان میزان شکر را را آسیاب کنید. با وجود موز و بیسکویت پتی بور می توانید تیرامیسو با موز و گردو هم کنار رولت تان درست کنید.
3. خمیر رولت را شکل دهید
با آماده بودن بیسکویت ها و مواد میانی نوبت به رول کردن دسر می رسد. حال در سومین مرحله از طرز تهیه رولت یخچالی با بیسکویت پتی بور باید بیسکویت های خردشده را داخل یک پلاستیک فریزر بریزید. با یاری وردنه یا دستانتان پلاستیک را باز کنید تا جایی که نازک و صاف گردد. پلاستیک رویی را قیچی کنید. مواد میانی دسر یخچالی تان را به آرامی روی لایه بیسکویت باز شده بریزید. حال با پلاستیک زیری، خمیر را رول کنید. در نهایت آن را به مدت یک ساعت داخل یخچال بگذارید تا خودش را بگیرد. پیشنهاد ما به شما درست کردن چیز کیک یخچالی با بیسکویت برای دورهمی هایتان است.
نکات تکمیلی تهیه رولت یخچالی با بیسکویت پتی بور
رولت در دنیای شیرینی پزی به روش های متفاوتی درست می گردد که یکی از ساده ترین دستورها را در بالا برایتان شرح داده ایم با این حال بیان نکات تکمیلی گفته شده در ادامه تهیه این دسر را برایتان آسان تر خواهد نمود.
انتخاب بیسکویت در رولت یخچالی
پایه اصلی این دسر یخچالی بیسکویت است پس سعی کنید از بیسکویت هایی بهره ببرید که با ذائقه خودتان سازگار باشد. بیسکویت های پتی بور معمولا برترین گزینه هستند با این حال در صورت استفاده از بیسکویت های کرم دار یا اورئو حتما لایه کرم آن را بردارید. نکته آخر آن که از بیسکویتی بهره ببرید که بافت خود را از دست ندهد. از تهیه دسر یخچالی با بیسکویت پتی بور برای میهمانی هایتان غافل نشوید.
نگه داری رولت یخچالی
رولت یخچالی را با وجود خامه نمی توان خیلی در یخچال نگه داشت. با این حال با کشیدن سلفون روی ظرف یا قرار دادن آن در یک ظرف در بسته تا پنج روز می توانید در یخچال نگه دارید. برترین زمان سرور این دسر تا 48 ساعت پس از تهیه آن است. اگر به رولت یخچالی علاقه ندارید می توانید طرز تهیه رولت خامه ای با پیمانه را خوانده و درست کنید.
تزئین و سرو رولت یخچالی با پتی بور
رولت یخچالی با آن که یکی از ساده ترین دسرها محسوب می گردد اما آن را به روش های متفاوتی می توان تزئین کرد. سس شکلاتی روی رولت یکی از ساده ترین راه ها است. بیسکویت پودر شده، ترافل های رنگی، برش های میوه و شکوفه های خامه روی رولت یخچالی از دیگر روش های تزئین اشاره نمود. پیشنهاد ما به شما خواندن طرز تهیه دسر با بیسکویت پتی بور با 9 روش است.
مواد میانی رولت یخچالی
در طرز تهیه رولت یخچالی با بیسکویت پتی بور، برترین انتخاب برای مواد میانی موز و گردو است. بادام، فندق، خلال پسته، پودر نارگیل، گاناش شکلاتی و شکلات چیپسی هم می توانند در این دسر خوشمزه به کار روند.
منبع: کتاب کاله